oskar

Grillade majskolvar med vitlökssmör och grön chili

Ingredienser
Antal

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

1.00
pkt förkokta majskolvar
150.00
g rumsvarmt smör
1.00
fint riven vitlöksklyfta
Några rejäla nypor Himalaya Flingsalt 
0.50
dl valfria hackade örter (tex. timjan, gräslök, bladpersilja) 
Garnering
Finhackad gräslök 
Skivad grön chili 
Himalaya Flingsalt 
Instruktioner
1

Rör ihop smöret med riven vitlök och hackade örter, smaka upp med Himalaya Flingsalt. Ställ åt sidan. 

2

Grilla majskolvarna tills de har fått fin färg och är genomvarma. De kan därefter grillas på indirekt värme en stund.

3

Servera majsen med några rejäla klickar vitlökssmör, hackad gräslök och skivad grön chili. Avsluta med några nypor Himalaya Flingsalt.