Hoppa till huvudinnehåll
Falksalt Falksalt

Mobile menu

  • Inspiration
    • Mer smak varje dag
    • Receptboken
    • Artiklar
  • Produkter
  • Allt om salt
    • Ursprung
    • Smak
    • Hälsa
    • Tips

Submenu

  • Food service
  • Press
  • Kontakta oss

Sök

Huvudmeny

  • Inspiration
    • Mer smak varje dag
    • Receptboken
    • Artiklar
  • Produkter
  • Allt om salt

Receptboken

Kategorier

Rocky road med tranbär

Rocky road

Seg honungskola med flingsalt

Honungskola

Saffransglass med konjak, kardemumma och flingsalt

Saffransglass

Pepparkaksbrownie med frostade lingon

Pepparkaksbrownie

Fudge med apelsin och mandel

Fudge med apelsin & mandel

Kryddig brysselkål med aprikoser

Brysselkålssallad

Brynt smörkola med flingsalt

Kola med brynt smör och flingsalt

Chokladägg med pistagefyllning

Chokladägg med pistage

Maffig chokladtårta med salted caramel pannacotta

Chokladtårta

Srirachasalt

Sirachasalt

Smaksatta nötter

Smaksatta nötter

Havregrynsgröt

Havregrynsgrot

Chokladdoppade kaffekolor

Kaffekolor

Havrerutor med kanelkola

Havrerutor med kanelkola

Rödbetstartar med friterad potatis och sojamajonnäs

Rödbetstartar

Krämig karamellpannacotta med salt kolasås

pannacotta

Ägg- och sparrismacka

Bakalitesparris

Vispad fetaost

Zeina fetaoströra

Vitlökssmör med örter

Zeina grillbildkött

Grillad hjärtsallad med ruccoladressing, parmesanost och hasselnötter.

Hjärtsallad

Grillad vattenmelon med vårlök och koriander

vattenmelon

Grillade majskolvar med vitlökssmör och grön chili

oskar

Grillad sparris med brynt och vispat parmesansmör

Sparris

Het krämig räkpasta

räkna

Frasiga fiskpinnar med rostad sötpotatis och remouladsås

Fiskpinnar

Sesambakad hasselbackspotatis med chimichurri

Hasselbackspotatis

Chokladkakor med salted caramel kolasås

zeinas chokladkakor

Dadelbollar

Dadelbollar

Rödbetsgravad morot

Rödbetsgravad morot

Brysselkålssallad med äpple och hasselnötter

Brysselkålssallad med äpple och hasselnötter

Plättar med sötpotatiskräm, grönkål och kanderade nötter

Plättar med sötpotatiskräm, grönkål och kanderade nötter

Pumpahummus

Pumpahummus med Falksalt

Krossad potatis med dijonsås

Krossad potatis med dijonsås

Key lime paj

Key Lime paj

Banan- och chokladglass

Glassigt utan grädde

Granolabars Himalaya

Granolabars Himalaya

Tryfflar med torkade lingon

Tryfflar med torkade lingon

Saltinlagda citroner

Saltinlagda citroner

Kalljäst bröd

Kalljäst bröd

Krämig fisksoppa

Krämig fisksoppa med rosa flingsalt

S'mores

Sommarens smarrigaste s'mores!

Grön basilikasås

Grönt är skönt - såsen som älskar grillat

Rödbetsgravad lax

Gravad lax

Sesampicklad gurka

Sesampicklad gurka

Carpaccio på ren med Västerbottenskräm

Carpaccio på renkött

Sötpotatissoppa med getost

Sötpotatissoppa

Lax med apelsinrub

Apelsinlax

Lax- och avokadosnittar

Laxsnittar

Blåbärspaj med smuldeg

Blåbärspaj

Spetskål och kyckling på en plåt

Kyckling

Vitkål, getost och brynt smör

Grillad vitkål

Superbowl med persiljepesto

Bowl

Pommes på haricots verts

Haricots verts pommes

Kolasnittar med dumle

Kolasnittar

Potatissnittar med Karl Johan

Potatissnittar

Rawbollar

Rawbollar

Fudge Brownies med flingsalt

Fudge brownie

Saffranshalloumi i citrussallad

Citrussallad

Päronpizza med chèvre

Päronpizza

Chokladkolapaj med flingsalt

Chokladkolapaj

Vegetarisk Boeuf Bourguignon

Bourguignon

Hasselback på rödbetor

Hasselback på rödbetor

Bakad avokado

Bakad avokado

Grillad fläskytterfilé med pesto

fläskytterfilé

Cupcakes med kolapopcorn

Kolapopcorn

Jordgubbssallad med getost

Jordgubbssallad
Image
Berg

Från öken och hav till himmelska måltider

Läs mer

En nypa salt lyfter smaken

/allt-om-salt/smak
Salta tips

Salta tips

Footer menu

  • Inspiration
    • Recept
    • Tips
    • Artiklar
  • Produkter
    • Finkornigt
    • Grovkornigt
    • Flingsalt
  • Allt om salt
    • Ursprung
    • Smak
    • Hälsa

Kontakt

info@falksalt.se

031 - 309 25 00

Nellickevägen 20

412 63  Göteborg

Personuppgiftspolicy

Salinity

Instagram  Facebook  

Vi älskar salt!
Helt enkelt för att det har en magisk förmåga att lyfta andra smaker. Det har vi gjort i mer än 90 år och på sätt och vis mycket längre än så. Idag finns vi i hem, butiker och restauranger över hela världen.

Saltkar