Slide kampanj c


På besök: Flingsalt med Karl Johansvamp!Älskar du svamp men inte småkryp och klafsiga mossar? Då ska du låta skogen komma hem till dig.

Hurra för Falksalt – vi fyller 90 år och firar med tillfälligt besök i salthyllan! Låt oss presentera en nygammal favorit i ny jubileumskostym – Flingsalt med Karl Johansvamp. Saltet bjuder på fylligt nötiga smaker och tydlig Karl Johankaraktär med umamitoner. Tillsammans med ett angenämt krisp och den finstämda sältan från våra Medelhavsflingor får du en drömsk topping. Använd till hembakt bröd och focaccia, snittar och sallader. Och så till alla sorters comfort food förstås – krämig risotto och pasta, mustiga grytor, soppa och ugnsrostad kyckling eller grönsaker.... Prova också att rosta favoritnötterna med en nypa Karl Johansalt. Vårt jubileumssalt säljs under en begränsad period. Fråga gärna i din butik!

Tillsammans med några passionerade matkreatörer som vi tycker särskilt mycket om, har vi tagit fram en samling recept med vårt nya Flingsalt Karl Johan. Ladda ner foldern med ljuvliga tips som kommer att bli svåra att motstå.

ladda hem 3d